Over mij

Hallo,

… fijn dat je de weg naar mijn website hebt gevonden. Mijn naam is Saar Elinck, ik ben geboren in Merksem in de lente van 1981. De liefde deed me op 23-jarige leeftijd uitwijken naar Limburg.

Ik ben moeder van 2 fantastische kinderen waarvan ik door de jaren heen al veel heb bijgeleerd, over hen maar vooral ook over mezelf. Na de geboorte van mijn jongste in 2010 is er voor mij iets veranderd. Ik begon boeken te lezen over voeding en begon me vragen te stellen over het leven. Dat bracht me eind 2012 in een moeilijke periode waardoor ik niet meer kon gaan werken, mijn hobby’s niet meer kon uitvoeren, mijn huishouden niet meer op orde kreeg en mijn gedachten me blokkeerden. Hoog tijd voor bezinning, voor orde in de chaos en vooral voor de lat niet meer te hoog te leggen. Nu ik dit neerschrijf klinkt me dat zeer logisch wat op dat moment zeker niet zo was. Ik wist het gewoon niet meer, ik voelde het niet. Dat was de eerste alarmbel die afging, tijd om wat meer aan mezelf te denken.

In 2013 kwam ik in aanraking met De Levensschool die o.a. een 4-jarige opleiding aanbiedt tot gezondheidsconsulent. Kijk op www.levensschool.be voor meer informatie. In september startte ik met de lessen, het was thuiskomen, elke week samen met gelijkgestemde zielen lessen volgen. In 2017 legde ik met succes mijn examen af bij de Beroepsvereniging van gezondheidsbegeleiders www.gezondheidsbegeleiders.be en kort daarna richtte ik thuis mijn praktijkje op waar ik dieptemassage en voetreflexologie aanbied. Op aanraden van een vriendin zat ik in mei 2018 in een les ‘testen’ volgens de ‘Fundamentele Kinesiologische Communicatie’-methode van Dr. Kristien Mechelmans en het liet me niet los, in 2019 besloot ik de lessen voor FKC-hulpverlener te volgen en in september 2020 behaalde ik het getuigschrift ‘Hulpverlenen met FKC’. Ik ben trots dat ik deze methode nu ook mag aanbieden in mijn gezondheidspraktijk. Meer info over FKC vind je op http://www.fkc.website/

Denk je dat ik voor jou iets kan betekenen, dan verwelkom ik je graag in mijn gezondheidspraktijk.