Diensten

Dit kan ik voor je doen!

Dieptemassage

Door dieptemassage trachten we de spierspanning in het lichaam te verminderen zodat de spieren terug optimaal kunnen functioneren. Door diepe druk uit te oefenen op de spieren zal de doorbloeding gestimuleerd worden en de spieren zullen soepeler en krachtiger worden. Tijdens deze massage wordt diepere druk afgewisseld met meer ontspannende grepen. De duur van een sessie is afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel. 

Duur varieert – € 60 per uur – € 35 per half uur

Voetreflexologie

Bij voetreflexologie wordt druk uitgeoefend op de reflexzones op de voeten, daarbij worden impulsen gegeven aan het lichaam waardoor het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd en de doorbloeding verbetert. Voetreflexologie heeft een zeer ontspannend effect zowel tijdens als na de sessie. Een sessie duurt ongeveer een uur.

1 uur – € 60 per sessie

FKC - Fundamentele Kinesiologische Communicatie

Als FKC-hulpverlener communiceren we met het ‘wetend deel’ van de cliënt. Dit doen we op basis van spiertesten. Eerst pakken we het fundament aan, dat is de stevige basis van jouw gezondheid en daarna pakken we de klacht(en) aan. Elke klacht kan uit verschillende lagen bestaan en die lagen kunnen zich op verschillende domeinen (energetisch, emotioneel, biochemisch of structureel) bevinden. Door elke laag aan te pakken, komen we tot de kern van de klacht en kunnen we die aanpakken. 

We kunnen hulp bieden bij blokkades, beperkende overtuigingen, doorbreken van oude patronen, energetische afscherming, krachtige gronding, je kunnen verbinden, gevoeligheid voor straling, hulp bij ‘het gaan van je weg’, onverklaarbare signalen van je lichaam en zoveel meer.

Cliënten die hiervoor graag een afspraak maken, kunnen de gefilmde infoavond over FKC bekijken op http://www.fkc.website/nl/infoavond/

1 uur – € 70 per sessie